Cartridges

https://www.secondlife-inkjets.nl/media/logo/stores/1/logo-secondlife-inkjets

Wij verkopen cartridges van Secondlife. Ze hebben een hoger inktvolume waardoor ze veel langer mee gaan. Op de cartridges van SecondLife wordt 100% garantie gegeven. Mocht er een probleem zijn met een SecondLife cartridge dan zullen wij als verkooppunt van SecondLife de cartridge vervangen voor een nieuwe SecondLife cartridge, mits deze op de juiste wijze behandeld is. Lege cartridges, cartridges met gebruikersschade en/of (af)gebroken onderdelen vallen niet onder de garantie.

Het gebruik van huismerk cartridges heeft geen invloed op de garantie van uw printer of een onderhoudscontract. Het is voor een fabrikant verboden om aan koppelverkoop te doen en u te verplichten om het merk cartridges van de fabrikant te gebruiken. Als gebruiker bent u wettelijk gezien volledig vrij in uw keuze welk merk cartridges u wenst te gebruiken. Hetzelfde geldt voor uw koffiezetapparaat, wasmachine, stofzuiger of auto.

Een printerfabrikant zal u d.m.v. advies en automatische updates zo veel mogelijk sturen richting hun eigen (en vaak dure) cartridges, maar de wet is heel duidelijk als het gaat om uw keuzevrijheid.

We kunnen altijd aan de nieuwste modellen komen omdat ze blijven mee gaan met de laatste ontwikkelingen op het gebied van printers. Hebben wij uw gewenste model niet in de winkel? Kunnen wij deze altijd voor u bestellen.

gallery/wp-content-uploads-2020-03-cartridge
https://impnl.tradedoubler
gallery/wp-content-uploads-2020-03-foto-300x169

Tabak-en Gemakswinkel Lenzen © Alle rechten voorbehouden.

eCommerce Gem door ProDesigns