LOGIC VAPES

gallery/wp-content-uploads-2020-03-vape

LOGIC COMPACT VAPE

Nu bij ons verkrijgbaar: De Logic Compact vape, hij is 10 centimeter lang (inclusief pod). De Logic Compact is vooraf opgeladen, er zijn geen knoppen en je hoeft geen instellingen aan te passen. Activeer de Logic Compact met een inhalering en deze is direct klaar voor gebruik. De batterij van 350mAh laadt in 34 minuten op tot 80% en laadt in circa 70 minuten volledig op. De batterij gaat gemiddelde één dag mee, afhankelijk van de mate waarin je de vape gebruikt.

Deze afbeelding laat een waarschuwingsboodschap en de type van het product zien. | Logic Vapes

KLEUREN

De Logic Compact vape is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: Charcoal, Blue en Pink.

Deze afbeelding laat een waarschuwingsboodschap en de type van het product zien. | Logic Vapes

STARTER KIT

https://impnl.tradedoubler

INHOUD VAN DE LOGIC COMPACT STARTER KIT:

  • 1 x Logic Compact vape in Charcoal kleur.
  • 1 x Micro USB oplader.
  • 1 x Gebruiksaanwijzing.
  • 1 x Pod Tobacco e-liquid 12 mg.

E-LIQUID PODS

De voorgevulde e-liquid pods bevatten 1,7 ml en zijn met één klik aan te brengen in de Logic Compact. De e-liquid pods zijn apart verkrijgbaar. Logic Compact e-liquids worden ontwikkeld door experts in onze laboratoria in Tokio en worden uitvoerig getest in externe laboratoria voordat ze worden goedgekeurd voor commerciële productie. Alle Logic Compact e-Liquids worden geproduceerd in de Europese Unie.

SMAKEN

Logic Compact e-liquids worden getest door externe experts. Logic Compact e-liquids worden gemaakt in de Europese Unie. Het smaakassortiment bestaat uit Tobacco, Menthol, Berry Mint en Strawberry. De diverse smaken zijn verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes (6 mg en 12 mg).

gallery/wp-content-uploads-2020-03-foto-300x169

Tabak-en Gemakswinkel Lenzen © Alle rechten voorbehouden.

eCommerce Gem door ProDesigns